Przegląd i serwis urządzeń HENDI!

Przestój wymuszony epidemią? Zadbaj o swój sprzęt gastronomiczny.

Aby zapobiec uszkodzeniu sprzętu gastronomicznego w czasie dłuższego przestoju, zalecamy postępować zgodnie z poniższymi wskazówkami.


Sprawdź nasze wskazówki


Przygotuj się na czas po epidemii. Oferujemy promocyjne przeglądy!


1. Ceny przeglądów:

  • przegląd urządzenia wolnostojącego (piec, piec do pizzy, zmywarka, kuchnia, stół chłodniczy/mroźniczy, szafa chłodnicza/mroźnicza, ekspres do kawy) u klienta – 100,00 PLN netto
  • przegląd urządzenia nastawnego u klienta – 50,00 PLN netto

2. Koszty dojazdu:

  • Ryczałt miejski (na terenie miast Centr Serwisowych) – 35,00 PLN netto
  • Ryczałt 50 (obszar w odległości do 50 km poza miastem Centrum Serwisowym) – 100,00 PLN netto
  • Ryczałt 100 (obszar w odległości od 50 - 100 km poza miastem Centrum Serwisowym) – 200,00 PLN netto
  • Ryczałt 100+ (obszar w odległości powyżej 100 km poza miastem Centrum Serwisowym) – 300,00 PLN

Warunki usługi:

  • Zgłoszenie zapotrzebowania na przegląd należy kierować na adres: serwis@hendi.pl
  • W zgłoszeniu należy zawsze poinformować o ilości i typie urządzeń do przeglądu, adresu urządzeń oraz danych do fakturowania i osoby kontaktowej.
  • Usługi będę realizowane po dokonaniu przez klienta płatności do faktury proforma za całość.
  • Po realizacji usługi serwisant każdorazowo przekaże raport z jej wykonania wraz z zaleceniami.
  • W przypadku konieczności wykonania dodatkowych prac, usługi oraz części zamienne rozliczane będą dodatkową fakturą – płatną gotówką u serwisanta bezpośrednio po wykonaniu usługi lub zgodnie z pkt.3 - poprzez fakturę proforma.

Nasze marki

  • Grafen
  • Fine Dine
  • Revolution
  • Arcoroc
  • Arctic
  • BarUP
  • Hamilton Beach

Katalogi do pobrania

Przejdź do strony, na której znajdują się katalogi do pobrania

Zobacz więcej